logo Capgemini Czech Republic s.r.o.

Capgemini posiluje podporu klientů v oblasti digitální transformace

Společnost Capgemini uzavřela dohodu o převzetí společnosti Syniti - lídra s celosvětovou působností v oblasti softwaru a služeb pro správu podnikových dat, včetně platforem a migračních služeb. Tato akvizice umožní skupině Capgemini ještě intenzivnější podporu klientů při získání nové hodnoty z jejich komplexní datové transformace, zejména v rámci ekosystému řešení SAP.

"Silný datový základ je klíčem k relevantnímu, důvěryhodnému a kvalitnímu přehledu. Pro klienty jde o hlavní prioritu, protože chtějí ze svých podnikových dat díky generativní umělé inteligenci získat další hodnotu. Společnosti Syniti a Capgemini sdílejí filozofii, že digitální transformace bude vždy vyžadovat transformaci dat, aby bylo možné dosáhnout zásadních obchodních přínosů. Společnost Syniti je lídrem ve svém oboru a důvěryhodným globálním partnerem pro významné migrace dat v rámci řešení SAP. Její globální tým posílí služby společnosti Capgemini v oblasti datově řízené digitální transformace klíčových podnikových procesů," říká Aiman Ezzat, generální ředitel skupiny Capgemini.

Akvizice společnosti Syniti - důvěryhodného globálního partnera pro významné migrace dat v rámci řešení SAP, je dobrou zprávou pro organizace, které hledají možnosti, jak stavět své vylepšené podnikové aplikace a procesy v rámci SAP na pevném a důvěryhodném datovém základu.

To platí zejména pro klienty, kteří implementují systém SAP S/4HANA a současně zjistili, že využití této platformy pro iniciativy průběžné transformace dat má obrovskou hodnotu.

Akvizice by měla být uzavřena v nadcházejících měsících po schválení regulačními orgány a splnění dalších podmínek obvyklých pro transakce tohoto druhu.

Syniti - lídr v oblasti softwaru a služeb pro správu podnikových dat

Společnost Syniti se sídlem ve Spojených státech a působností po celém světě již více než 15 let staví data do popředí digitální transformace. Její tým více než 1200 na data zaměřených odborníků se specializuje na řízení komplexních iniciativ v oblasti kvality dat, jejich migrace i správy pro řadu největších světových společností.

Syniti má hluboké odborné znalosti v odvětvích, jako jsou přírodní vědy, letectví a obrana, výroba, spotřební zboží a maloobchod i automobilový průmysl. Mezi příklady kriticky významných projektů, které společnost podporovala, patří fúze a akvizice, migrace a konsolidace ERP systémů, přesuny do cloudu nebo splnění požadavků na dodržování předpisů při správě dat.

Syniti Knowledge Platform

Článek Capgemini Czech Republic s.r.o. ze dne čtvrtek 5. září 2024

Další články od Capgemini Czech Republic s.r.o.