logo Doogee

Doogee V Max Plus 5G - odolný telefon s extrémní výdrží

Nový odolný telefon Doogee V Max Plus 5G s kapacitou baterie 22000 mAh přináší nevídanou kombinaci odolnosti, výkonu a výdrže. Nezklame v extrémních povětrnostních podmínkách a svého majitele spolehlivě doprovodí i při extrémních outdoorových aktivitách na mnohadenních pobytech mimo civilizaci.

Stejně jako všechna odolná zařízení Doogee splňuje i nový smartphone V Max Plus 5G standardy IP68, IP69K a MIL-STD-810H, které zaručují, že je telefon zcela prachuvzdorný a prakticky neutopitelný, odolá vysokotlakým proudům horké vody a vydrží nárazy a pády z běžné výšky na všechny strany, hrany a rohy, aniž by došlo k poškození displeje či vnitřních komponent.

Extrémní odolnost je u modelu V Max Plus 5G doplněna také extrémní výdrží baterie. Je-li u konvenčních telefonů standardem kapacita okolo 5000 mAh, V Max Plus 5G nabízí více než čtyřnásobek a díky 22000mAh baterii vydrží v provozu více než týden běžného používání na jedno nabití, případně může posloužit jako powerbanka pro doplnění energie dalším zařízením.

Za extrémní se pak dá označit i fotografická výbava. V Max Plus 5G disponuje hlavní kamerou s AI funkcemi a velmi jemným rozlišením 200 Mpx. Po setmění je pak k dispozici 20 Mpx infračervený snímač, který dokáže pořídit ostré snímky uprostřed noci a v případě potřeby promění telefon v přístroj na noční vidění pro snadnou orientaci i v naprosté temnotě.

Přední straně telefonu vévodí 6,58" displej s FHD+ rozlišením (1080 x 2408 px), 120Hz obnovovací frekvencí a nenápadnou výsečí pro 32 Mpx přední fotoaparát pod horním okrajem. Pod ním se pak skrývá srdce telefonu - osmijádrový procesor MediaTek Dimensity 7050 podporovaný 16 GB operační pamětí RAM s možností rozšíření o dalších 20 GB virtuální RAM z úložiště.

Uživatel však nemusí mít strach, že by neměl dostatek místa na své soubory, neboť vnitřní paměť má štědrou kapacitu 512 GB a pokud by ani to náhodou nestačilo, V Max Plus má volný slot, který lze osadit až 2 TB microSD kartou, alternativně pak druhou SIM kartou.

Z hlediska konektivity V Max Plus 5G podporuje 5G, WiFi 6 a Bluetooth 5.2, samozřejmostí je také NFC, podpora všech hlavních světových navigačních systémů nebo sestava kompasu a dalších senzorů pro snadnou orientaci v terénu.

Technické parametry Doogee V Max Plus 5G

Dostupnost a cena Doogee V Max Plus 5G

Doogee V Max Plus 5G je na českém a slovenském trhu dostupný za doporučenou maloobchodní cenu 13990 Kč / 556 €.

Článek Doogee ze dne čtvrtek 11. července 2024

Další články od Doogee