logo Doogee

Odolné telefony a tablety Doogee na veletrhu IFA 2024

Doogee ve dnech 6. - 9. 9. 2024 na výstavišti Messe Berlin v hale č. 25 představí návštěvníkům veletrhu celé své produktové portfolio odolných mobilních zařízení včetně nových modelů i zcela nové řady Doogee Fire. IFA je jedním z nejvýznamnějších globálních veletrhů elektroniky a domácích spotřebičů, který je zásadní pro uvádění nových produktů a trendů na technologický trh a nabízí platformu pro globální lídry, aby představili své inovace.

"Jsme nadšeni, že budeme součástí IFA Berlin 2024. Bude to vzrušující událost, které se zúčastní tisíce vystavovatelů a desítky tisíc návštěvníků z celého světa, a my se těšíme, že budeme moci ukázat, jak naše produkty usnadňují interakce mezi lidmi a technologiemi. Srdečně zveme všechny účastníky k návštěvě našeho stánku, kde budou moci prozkoumat budoucnost mobilních technologií a zažít naše inovace z první ruky," říká Xin Chao, generální ředitel společnosti Doogee.

Řada Doogee V

Řada Doogee V představuje vlajkovou loď společnosti Doogee a nabízí extrémně odolné telefony s vynikající výbavou. První modelem této řady byl Doogee V Max z roku 2023, který do segmentu odolných zařízení přinesl čipovou sadu MediaTek Dimensity 1080 doplněnou obrovskou 22000mAh baterií nebo 108Mpx fotoaparátem.

Mezi další modely této řady patří V30, který je prvním odolným telefonem podporujícím eSIM, nebo V30 Pro, který zase jako první odolný telefon nabídl kombinaci 12 GB RAM, 512 GB ROM a 200 Mpx fotoaparátu. Do řady Doogee V budou v budoucnu patřit i chystané skládací telefony V Flip a V Flip Pro.

H3 Nový model Doogee V40 Pro

Na IFA 2024 bude k vidění zbrusu nový model Doogee V40 Pro, jenž kromě nejvyššího stupně odolnosti vůči vodě a prachu nabídne 4nm osmijádrový 5G procesor od MediaTeku, 16 GB RAM, masivní 512 GB úložiště, 200 Mpx hlavní fotoaparát vyvinutý v partnerství se společností Morpho nebo 1,47" multifunkční displej na zádech.

Řada Doogee DK

Nedávno představená speciální řada Doogee DK je druhou pomyslnou vlajkovou lodí, která do segmentu odolných zařízení přináší nádech luxusu a prémiového designu, aniž by dělala jakékoliv kompromisy na straně výdrže a odolnosti.

Model Doogee DK10, se kterým tato řada debutovala, nabízí vysoce citlivý fotoaparát vyvinutý ve spolupráci se společností Morpho, nádherný 6,67" 120Hz 2,5 K AMOLED displej, obrovské 512 GB úložiště, bleskové 120 W nabíjení a k tomu podporu až 50 W bezdrátového nabíjení.

Řada Doogee S

Telefony ze série Doogee S jsou střední až vyšší modely se zaměřením na vysoký výkon a odolnost. Řada zahrnuje např. velmi úspěšný model Doogee S100 a na něj navazující S100 Pro s masivní 22000 mAh baterií a kempingovým světlem se svítivostí 900 lumenů, dále pak S110 s multifunkční duální obrazovkou nebo miniaturní Doogee Smini - jeden z nejmenších telefonů na trhu.

H3 Nový model Doogee S200

Na své úspěšné předchůdce bude nyní chtít navázat zbrusu nový Doogee S200 nabízející typickou extrémní odolnost a velmi solidní výbavu s osmijádrovým procesorem Dimensity 7050 5G, 12 GB RAM a 256 GB úložištěm, 1,32" multifunkčním zadním displejem a velkou 10100 mAh baterií.

Řada Doogee Blade

Řada Blade nabízí zařízení kombinující odolnost se štíhlostí. Odolné telefony se typicky vyznačují zavalitostí vyplývající z dodatečného "pancíře", ale v případě řady Blade se Doogee podařilo udržet tloušťku telefonů velmi blízko k rozměrům konvenčních smartphonů.

H3 Nejnovější model Blade 10 Pro

Nejnovější model Blade 10 Pro je s tloušťkou 10,7 mm nejtenčím odolným telefonem na trhu a přesto disponuje stejnými stupni odolnosti proti vodě, prachu a nárazům jako jeho podstatně zavalitější sourozenci z jiných sérií. Do jeho tenkého těla se navíc vešla i nadstandardní 5150 mAh baterie.

Nová řada Doogee Fire

Zcela nová řada Doogee Fire se zaměřuje na odolné telefony vybavené kamerou s termovizí. Díky technologii tepelného zobrazování může uživatel s telefonem Fire dohlédnout za hranice viditelného spektra, což zásadně rozšiřuje možnosti využití těchto zařízení v oblastech bezpečnosti, stavitelství, myslivosti a dalších.

H3 Nový model Doogee Fire 6

Nový model Doogee Fire 6 vybavený termovizí nabídne velkou 10400 mAh baterii, aby se s ním dalo pracovat bez přestávek na nabíjení, 50Mpx AI hlavní kameru nebo kombinaci 6 GB RAM a 256 GB ROM.

Řada tabletů Doogee R, T a U

Kromě odolných telefonů nabízí Doogee také tři samostatné řady tabletů:

Současnou vlajkovou lodí Doogee mezi tablety je model T30 Max, který nabízí zářivý 12,4" 2,5K displej, 8 GB RAM s možností virtuálního rozšíření na 20 GB, 512 GB úložiště s možností rozšíření až o 2TB paměťovou kartu, čtveřici reproduktorů, podporu mobilní konektivity a mnoho dalšího.

Článek Doogee ze dne pátek 30. srpna 2024

Další články od Doogee